Negrese cu dovleac si ciocolata
Cand e sezonul dovlecilor incerc sa ii includ in cat mai multe retete. Astfel, in unele weekend-urile ne rasfatam cu aceste negrese cu dovleac si ciocolata, niste prajituri parfumate si bogate in arome. Usor de facut, si mai usor (si rapid!) de savurat! 🤭 Va garantez ca dispare imediat din farfurie! Recomandarea mea: e delicioasa cu putin zahar pudra deasupra sau de ce nu, alaturi de o cupa de inghetata.
Dovleac + ciocolata + mirodenii de toamna = Raiul pe pamant (sau de fapt, in farfurie).
Imi place mult cum toate aceste arome de toamna se completeaza de minune cu diferitele texturi date de blatul cu dovleac, de nuci si de chipsurile de ciocolata.
Nu doar ca te vei bucura de un desert minunat, ci iti vei umple si casa de un miros divin atunci cand pregatesti aceasta reteta de negrese cu dovleac. In plus, sunt niste prajituri ideale pentru petrecerile de Halloween sau pentru a le oferi cuiva drag sub forma unui cadou dulce.
Pregateste-te sa faci cele mai gustoase brownies de toamna pe care le-ai gustat vreodata!
Ingrediente
Seteaza numarul de portii
105 g faina | |
0.5 lingurita praf de copt | |
0.5 lingurita sare | |
170g unt topit | |
230 g zahar cantitatea poate varia, dupa gust | |
1 lingurita extract de vanilie | |
3 oua | |
25g cacao | |
75 g chipsuri de ciocolata | |
250g piure de dovleac | |
60g nuci maruntite | |
0.5 lingurita scortisoara | |
0.5 lingurita nucsoara |
Lasă un răspuns