Madlene cu lamaie si ciocolata alba
Prajiturele fine si elegante, aceste madlene cu lamaie si ciocolata alba te vor cuceri!
Prajitura cu piersici, foi de placinta si lavanda
Prajitura cu foi de placinta, piersici & lavanda, un desert rapid cu aspect spectaculos. Vezi reteta!
Panna cotta cu ceai verde si iasomie
Descopera reteta rapida de panna cotta cu ceai verde si iasomie, un desert spectaculos ce impresioneaza prin aroma sa inedita.
Banana bread cu ananas si cocos
Descopera reteta delicioasa de banana bread cu ananas si cocos, acoperita cu glazura de crema de branza.
Biscuiti cu lavanda, lamaie si ciocolata alba
Descopera deliciosii biscuiti cu lavanda, lamaie si glazura de ciocolata alba, o combinatie perfecta de arome.
Panna cotta cu liliac, miere si afine
Sansele ca pana acum sa mai fi dat peste o reteta care sa contina flori de liliac sunt destul de mici. De cand am aflat ca liliacul e comestibil, m-a intrigat aroma lui si mi-am do
Madlene cu fistic, trandafir si ciocolata
Delicioase madlene cu fistic, arome delicate de trandafir si cardamom si glazurate cu ciocolata.
Tarta rustica cu piersici si lavanda (Galette cu piersici)
De la crusta pana la umplutura, aceasta tarta rustica cu piersici si lavanda este plina de arome deosebite.
Fursecuri de Valentine’s Day: inimioare cu migdale & trandafiri
O reteta de fursecuri dragalase si foarte delicioase. Fragede si aromate, vor ajunge la inima persoanei iubite. ❤️
Chec aromat cu tei, glazurat cu crema de branza si miere
„Flori de tei deasupra noastra/ Or sa cada randuri-randuri.” Mihai Eminescu Zile de vara cu parfum de tei… Ce-i drept, anul acesta avem parte de un iunie tare plo
Biscuiti cu flori comestibile, migdale si crema de lamaie
Cred ca aceasta este reteta mea preferata de biscuiti. Nu doar ca sunt foarte gustosi, dar sunt si super draguti! ❤️
Tarta panna cotta cu trandafiri & jeleu de capsuni
Vrei un desert fresh? Incearca aceasta tarta panna cotta cu trandafiri si jeleu de capsuni.
Briose red-velvet cu crema de cocos si glazura cu trandafiri
Blatul de cacao invaluie inima dulce de cocos, iar crema de branza cu trandafiri ofera o nota florala, de prospetime.